English
Nieuw op BCFjobs.nl Experienced Process Engineer (ref. 1350) Nieuw op BCFjobs.nl Clinical Trial Manager Nieuw op BCFjobs.nl Process Engineer USP Nieuw op BCFjobs.nl Senior/Principal Technician Protein Analysis Nieuw op BCFjobs.nl Projectcoördinator m/v

 

04-04-2012 - BIRD Recruitment maakt gratis deelnemen aan BioBusiness Summer School mogelijk

Ben je een PhD, Postdoc of een Master in Life Sciences en wil je meer weten over een carrière in het bedrijfsleven? Meld je dan aan voor BCF Career Event 2012. Niet alleen kun je op 24 mei tijdens de carrièrebeurs tientallen bedrijven ontmoeten, ook maak je kans op een deelnameplek in de  BioBusiness Summer School 2012 t.w.v. €895. Klik hier om je aan te melden voor BCF Career Event.

 

BBSS vindt plaats van 25 t/m 29 juni in Amsterdam. De cursus het kan doorslaggevend zijn voor je verdere carrière. Topsprekers van internationale bedrijven behandelen onderwerpen zoals productontwikkeling, finance, intellectueel eigendom, marketing, businessmodellen en ondernemerschap en businessplan. Voor meer informatie: www.biobusinesssummerschool.nl of download hier het programma.

 

De deelnamekosten voor BBSS is €895. Ben jij de gelukkige persoon die op kosten van BIRD Recruitment kan deelnemen aan BBSS2012? Vul dit formulier in en lever het in op 24 mei tijdens BCF Career Event bij de stand van BIRD Recruitment om in aanmerking te komen voor de prijs. Voor meer informatie over BIRD Recruitment bezoek de website www.birdrecruitment.nl.


 Terug

Hoofdsponsor


Sponsor


Next event


Program partner


Partner


Media partners


Organisation